Disclaimer


Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website van Van Rijn-de Bruyn de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Van Rijn-de Bruyn is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Van Rijn-de Bruyn aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.


Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Van Rijn-de Bruyn is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.


Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Van Rijn-de Bruyn of van de desbetreffende raseigenaren. Zonder schriftelijke toestemming van Van Rijn - De Bruyn B.V. of de desbetreffende raseigenaren is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken. Als u meer informatie wilt, kunt u een e-mail sturen naar

info@vanrijn-debruyn.com
Van Rijn-de Bruyn BV

Hoofdvestiging Van Rijn-de Bruyn BV , Uden. Egelweg 1 5406 PD Uden, Nederland
Tel: +31 (0)413-367575 Fax: +31 (0)413-343787 E-mail: info@vanrijn-debruyn.com
webdesign