Bedrijfsprofiel


Boomkwekerij van Rijn-de Bruyn in Uden is sinds 1946 een begrip in de vruchtbomenteelt. Inmiddels staat de derde generatie Van Rijn aan het roer. Wij , Bart en Pieter van Rijn, telen een breed assortiment vruchtbomen en vruchtboomonderstammen. Onze productie is als volgt verdeeld:

  • 45% appel
  • 40% peer
  • 10% kersen
  •   5% pruim

In kersen en pruimen zijn wij de specialist; als één van de weinige bedrijven telen wij een breed scala aan rassen.

 

Vestiging Uden

In Nederland produceren wij in Uden op ruim 40 hectare kwalitatief hoogwaardige bomen voor de professionele fruitteelt. Dat doen wij samen met ons enthousiaste team van zes medewerkers en een aantal losse krachten. Op deze vestiging heeft Bart van Rijn de leiding. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, de teelt en de verkoop op de Nederlandse markt.

 

Internationaal

Ons bedrijf is sterk internationaal georiënteerd. Wij zijn daardoor goed op de hoogte van alle teelttechnische ontwikkelingen en rasontwikkelingen. Sinds 1992 zijn wij ook gevestigd in Częstochowa (Polen). Daar telen wij een combinatie van vruchtbomen en onderstammen. Ook in de Oekraïne en China hebben wij twee kwekerijen opgezet. Pieter van Rijn is verantwoordelijk voor de buitenlandse teelt en de export.

Pieter en Bart van Rijn

Bedrijfspand

Hoofdvestiging Van Rijn-de Bruyn BV , Uden. Egelweg 1 5406 PD Uden, Nederland
Tel: +31 (0)413-367575 Fax: +31 (0)413-343787 E-mail: info@vanrijn-debruyn.com
webdesign