Vestigingen

Sinds 1992 zijn wij in het Poolse Częstochowa gevestigd. Vanwege het gunstige klimaat en de zeer vruchtbare grond kunnen wij ook daar bomen van uitstekende kwaliteit telen. Op 15 hectare telen wij vruchtbomen en onderstammen. In de Oekraïne (2000) en China (2008) zijn wij een joint-venture met plaatselijke bedrijven aangegaan. Het uitgangsmateriaal voor de teelten in het buitenland is afkomstig uit Nederland. En dus virusvrij en gecertificeerd! Op onze buitenlandse vestigingen hebben wij demoboomgaarden aangelegd. U kunt daar de verschillende rassen beoordelen. Ook tonen wij daar verschillende teelttechnieken.

 

Export

Vanuit de diverse vestigingen beleveren wij heel Europa. Ruim 80% van de productie van Van Rijn-de Bruyn vindt dan ook zijn weg in het buitenland.

 

Begeleiding klanten Oost-Europa

Wij verkopen niet alleen de vruchtbomen aan onze klanten in Oost-Europa. Het volledig aanslaan van onze bomen en een goed resultaat voor onze klanten is voor ons van groot belang. Daarom bieden wij onze klanten daar tijdens de eerste twee jaar, vier maal teeltadvies aan. Daarna brengen wij u graag in contact met een adviesbureau waarmee wij samenwerken. Samen met onze klanten gaan wij voor een optimaal resultaat!

 

Voor onze Poolse klanten een pre: wij spreken de taal van onze klanten

         

 Kwekerij China

 

Mitchgla, 4e groei-jaar, Polen

Hoofdvestiging Van Rijn-de Bruyn BV , Uden. Egelweg 1 5406 PD Uden, Nederland
Tel: +31 (0)413-367575 Fax: +31 (0)413-343787 E-mail: info@vanrijn-debruyn.com
webdesign